Informatie

Zoals op de startpagina te lezen is word er druk aan gewerkt om verschillende soorten sieraden te maken. De liefde voor dit vak en de uitkomst na lang zagen, schuren en polijsten maakt het uiteindelijke sieraad waardevol en de moeite waard om het met veel plezier te dragen .

De sieraden worden met de hand gemaakt en dit kost veel tijd. De prijs die voor deze sieraden wordt gerekend is relatief laag, omdat er veel concurrentie is in de vorm massa productie uit verre landen. Echter worden in die landen veel van de zelfde sieraden geproduceerd die identiek zijn aan elkaar. Voor iets unieks moet U al snel naar een juwelier, maar de sieraden die hier op deze site en in de winkel worden vertoond en verkocht zijn uniek, schitterend en betaalbaar.

Aan elke hanger zit een gewaxed koord met de kleur die past bij het sieraad. Voor een andere kleur koord kunt U op de onderstaande link klikken en het nummer van het koord inclusief de lengte er van vermelden in een E-mail naar info@sieradenkunst.nl

Welke kleuren gewaxed koord zijn er:

Gewaxed koord

Als U meer over een sieraad wilt weten stuur dan een E-mail, schrijf iets in het gastenboek of bel naar het bovenstaande nummer. Als U meer foto's of afmetingen van het sieraad wil hebben is dat geen probleem, stuur dan een E-mail naar info@sieradenkunst.nl               dan zal de informatie U middels E-mail worden toegestuurd.

Ook kunt U een deel van de sieraden bekijken op het onderstaande adres:

Brabantplein 11 Breda TEL.076-5225009  Site: http://www.stylvoll.com

 

Grote Doornbos 32

4816GP Breda

Het Adres:

Telefoon: 06-28440793

E-mail: info@sieradenkunst.nl

Glitter hanger animatie

Hierboven ziet U een animatie van 6 bewerkingsstappen die een hanger ondergaat en uiteindelijk resulteert in een uniek handgemaakt sieraad.

Alle sieraden zijn handgemaakt.
Tekstvak: Sieradenkunst.nl
Tekstvak: Telefoonnummer:(06)-28440793